2024. április. 18. csütörtök, Andrea, Ilma napja van.

ZENEFORUM, 2024. április. 13. szombat, 14:07, 166 olvasás, -evy-

Nem csak hazánkat kerülte sokáig a fokvárosi extrém rap/rave formáció: jó pár évig egyáltalán nem hallatott magáról a The Antwoord, akik 2018-as, Budapest Parkban tartott koncertjük után Reanimation című friss turnéjukkal érintették ismét Magyarországot.

ZENEFORUM, 2024. április. 09. kedd, 20:04, 272 olvasás, -evy-

Bárcsak mindig minden olyan kerek lenne, mint ez a vasárnap este: bemelegítő produkción messze túlmutató, remekül kiválasztott előbanda, négy játszi könnyedséggel muzsikáló zenészzseni és a velük együtt lélegző közönség, a Barba Negra pedig pont annyira telt meg, hogy még kényelmes legyen. Búcsúturnéjával április 7-én érkezett hazánkba a Mr. Big, felvezetésnek pedig Jared James Nichols-t hozták magukkal.

ZENEFORUM, 2024. április. 08. hétfő, 22:51, 279 olvasás, Hajdú Eszter

Sikító tini lányok, kisípolt Orbán Viktor, kevés duma, de annál több zene – közel negyven dallal ünnepelte meg ötödik születésnapját az MVM Dome színpadán a Carson Coma. A hat szemtelenül fiatal srácból álló banda pedig ezzel az arénakoncerttel végleg bebizonyította, hogy öt röpke év alatt a hazai alternatív szcéna egyik, ha nem legfontosabb szereplőjévé vált.

ZENEFORUM, 2024. március. 31. vasárnap, 22:31, 697 olvasás, Hajdú Eszter

Őrült dervisként pörgő Dave Gahan, egy egész stadiont meglassúztató Martin Gore, libabőröztető karlengetések és közönségénekeltetések – ismét tökéletes koncertet adott Budapesten a Depeche Mode. A továbbra is ereje teljében lévő kultbanda buliján csak azt bánhattuk, hogy jövőre nem repetázhatunk harmadszor is a Memento Mori univerzumból.

ZENEFORUM, 2024. március. 24. vasárnap, 23:26, 659 olvasás, -evy-

Március 22-én, pénteken este a New York-i blues rock énekesnő, Sari Schorr látogatott az Analog Music Hallba a LOTS Music jóvoltából, és varázsolta el a közönséget. A szépen felépített koncert első felében még lassabb, a másodikban inkább pörgősebb dalok kaptak helyet, melyek számos témát kiveséztek a kábítószerek élvezetétől a családon belüli erőszakon át az útig, ami a garázspróbáktól az arénákig vezet. Sari és zenekara túlzás nélkül végig együtt lélegzett a közönséggel, akik lelkes fogadtatással hálálták meg mindezt.

ZENEFORUM, 2024. március. 19. kedd, 22:25, 781 olvasás, Hajdú Eszter

​Instant adrenalin löket, érzelemmentes szerotonin és kémiailag fokozott dopamin – a Normandie vény nélkül adta be a Dürer kert közönségének negyedik, Dopamine című lemezét. A svéd post hardcore banda előtt a stockholmi Self Deception rúgta szét a ház oldalát, valamint a brit As December Falls emóskodott kicsit.

ZENEFORUM, 2024. március. 18. hétfő, 16:34, 639 olvasás, -evy-

Dél-Koreáról nem feltétlen az indie-rock jut az ember eszébe először, amikor Kelet-Ázsia kultúráját tanulmányozza, azonban ha a K-popot emlegetjük, máris sokak szeme felcsillan. A The Rose tagjai azonban a sorból némileg kilógva, ha fel nem is szántják a színpadot, de hangszeresen lépnek azokra a bizonyos deszkákra. A négy mosolygós fiatalember március 17-én a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertet Dawn To Dusk című turnéja keretében.

ZENEFORUM, 2024. március. 11. hétfő, 17:56, 821 olvasás, -evy-

Unbroken címmel jelent meg idén a New Model Army legfrissebb nagylemeze, melyről szép számmal – összesen hét dalt – hozott az A38 Hajóra is a legendás brit zenekar. Nézzétek meg képeinket a teltházas buliról, amit hazai frontról az Aznincs nevű formáció nyitott.

ZENEFORUM, 2024. március. 09. szombat, 13:16, 1082 olvasás, Hajdú Eszter

Fénycsóva alá állított bárszék, amin egy laza, bőrdzsekis művész csontig hatoló szerelmi vallomást énekel el – LP a fesztiválos bulik után, az Arénába hozta el új, Love Lines című korongját. Az amerikai művész ugyan nem töltötte meg a nézőteret, azonban karcos hangja és egyedi karizmája az egész tribünt átjárta.

ZENEFORUM, 2024. március. 07. csütörtök, 15:56, 1025 olvasás, Hajdú Eszter

Robin Schulz-i ütemek, zongorán szörfözés és stagediving – mintha nem is egy James Blunt koncerten jártunk volna kedden. A régi, lírai oldaláért rajongók mindezek ellenére megkapták a melódiaadagjukat a brit énekes MVM Dome-os buliján. A nagykoncert előtt a devoni Tors csinált egy meglepően élvezhető és vicces bulit.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 524 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

Kovács Dénes (1930)

Shirley Holliman (1962)

Qka MC (1975)

Bernard Edwards (1996)

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM