2024. július. 21. vasárnap, Daniella, Dániel napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 19. péntek, 11:25, 97 olvasás, -evy-

Idén kereken harmincadik alkalommal rendezték meg a Rockmaratont, ám ünneplésre nem csupán a harmadik X adott okot: négy év kihagyás után térhetett vissza idén az esemény a rock-metal rajongók és a szervezők legnagyobb örömére.

ZENEFORUM, 2024. július. 16. kedd, 16:37, 123 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

A washingtoni Thievery Corporation maga a megtestesült multikulti, zenéjét hallgatva tíz perc alatt Jamaikából Brazíliába érkezünk, mindezt Ázsián keresztül. A produkció Budapest Parkos fellépése megmutatta, hogyha a zene összeköt, a világpolitika történései ellenére is működőképes az elfogadás és a nyitottság. A világzenei elektronikus utazás előtt a magyar Saya Noé pop noirja izzította a forróságban elbágyadt közönséget.

ZENEFORUM, 2024. július. 16. kedd, 13:19, 149 olvasás, -evy-

Legutóbb bő fél évvel ezelőtt köszönthettük Kotzent hazánkban, amikor a Winery Dogs-zal érkezett a Barba Negrába. Ráadásul azon a koncerten is az a fiatal hazai SFV melegítette be a terepet, akik most nem csak a Dürer Kertben, de a legendás zenész több turnédátumán is lehetőséget kaptak a hangulat megalapozására.

ZENEFORUM, 2024. július. 04. csütörtök, 18:52, 439 olvasás, -evy-

Lazán örömzenélő, őszinte bulit adott első hazai szólókoncertjén a Rage Against The Machine gitárosa. Tom Morello és zenészei igazi házibuli hangulatot hoztak az Akváriumba, ahol a legnagyobb RATM zúzások mellett egy kis Audioslave, Måneskin, John Lennon és Bruce Springsteen is terítékre került.

ZENEFORUM, 2024. július. 03. szerda, 10:35, 468 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Villámokkal kísért gitár- és doborgia, háttérben felsejlő rúdtáncosok és magyar zászlólengetés – telt házas Budapest Aréna előtt mutatta meg a közel hatvan esztendős Scorpions, hogy milyen az igazi rock and roll. A német zenészlegendákon szinte alig fog az idő: a sapkás énekes, Klaus Meine ugyan kissé megtört előadást adott, azonban Rudolf Schenker V alakú gitárja szó szerint füstölt és Mikkey Dee dobverői is majd’ kettétörtek a nagy püfölésben.

ZENEFORUM, 2024. június. 29. szombat, 16:11, 601 olvasás, -evy-

A Műegyetem rakparton rendezett hétvégi motoros találkozó egyik fő fellépője volt a kaliforniai Ugly Kid Joe, akik ugyan most sem hivatalos felállásukkal érkeztek Magyarországra, így is egy élményszámba menő koncertet adtak az egybegyűlteknek.

ZENEFORUM, 2024. június. 21. péntek, 12:55, 774 olvasás, -evy-

Elektronikus ütemekkel tarkított hörgős metal, démoni díszletek, mindenfelé cikázó lángcsóvák és érzelmes üvöltések – elementáris erejű zúzásra invitálta a Budapest Park közönségét a Bring Me The Horizon. A brit banda közel telt házas bulija után keveseknek maradt hangja, ellenben egy laza izomlázat sokan bezsebelhettek.

ZENEFORUM, 2024. június. 17. hétfő, 13:40, 610 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Toxikus maszkulinitás, Slayer- és Pink Floyd-feldolgozások, rendőrgyalázás és kisiskolás zúzda – pogóban erős bulit nyomott csütörtökön a Budapest Parkban az Ice-T vezette Body Count. A hihetetlenül ütős koncert előtt a német Slope mozgatta meg a félháznyi tömeget.

ZENEFORUM, 2024. június. 10. hétfő, 22:12, 693 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

​Lángcsóvákkal perzselt színpad, kaján puszi dobálás, fergeteges vendéggitáros és már-már meghökkentő elemű intenzitás – elképesztő energiákat szabadított fel vasárnap esti buliján a brit Yungblud. Az emo-punk, jó értelemben vett ámokfutás előtt az Only The Poets melegített be.

ZENEFORUM, 2024. június. 08. szombat, 10:00, 640 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Fürgén pattogó ujjak, elszakadt vonók, poros főutca végén felsejlő apró kápolna – spagetti western körítésben hozott fülledt húrpárbajt a Budapest Park színpadára a kanadai The Dead South. A buli előtt egy igazi cowboy, Corb Lund és bandája melegített be.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 544 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM