2024. június. 14. péntek, Vazul napja van.

ZENEFORUM, 2023. október. 30. hétfő, 18:33, 936 olvasás, -evy-

Richie Kotzen, Billy Sheehan, Mike Portnoy. Három földöntúli tehetséggel megáldott zseni, akik bő egy évtizede döntöttek úgy, hogy közös projektbe kezdenek, melynek alapjait a ritmusszekció már korábban lefektette. Már ekkor nem fért hozzá kétség, hogy remek anyagok fognak kikerülni kezeik közül, azóta megjelent három nagylemezük pedig ékes bizonyítéka mindennek. Épp ugyanígy vehettük biztosra a hétvége közeledtével, hogy a Barba Negra közönsége egy csodálatos szombat estét tölthet társaságukban, és bizony a trió ez alkalommal sem tudott hibázni.

ZENEFORUM, 2016. január. 26. kedd, 18:37, 1936 olvasás, evy

A progresszív és hard rock zenék kedvelői bizonyára egyetértenek az állítással: tagságát tekintve a The Winery Dogs korunk egyik álomzenekara, hiszen a triót Mike Portnoy dobos, Riche Kotzen énekes-gitáros és Billy Sheehan basszusgitáros alkotja. Ráadásul a zenészek nem válogatás műsorral vagy szólózással próbálják megnyerni a hallgatóságot, hanem jobbnál jobb rockdalok írásával. A második lemez Hot Streak címmel jelent meg októberben, és ezt végre Magyarországon is élőben bemutatják: február 17-én a Barba Negra Music Club színpadán láthatjuk a zenekart.

ZENEFORUM, 2012. március. 19. hétfő, 08:51, 1837 olvasás, -smart-

​1953. március 19-én született, vagyis ma ünnepli 59. születésnapját az amerikai Nagy úr, vagyis a Mr. Big zenekar basszusgitáros főnöke, Billy Sheehan. A csapat megalakulása teljesen a véletlennek köszönhető, hiszen Sheehan egy téves telefonkapcsolás alkalmával beszélt először az énekes Eric Martinnal.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM