2024. április. 22. hétfő, Csilla, Noémi napja van.

ZENEFORUM, 2024. április. 15. hétfő, 18:51, 91 olvasás, -evy-

Finisben az AWS májusban érkező új lemeze. Itt a harmadik és egyben utolsó felvezető dal az Innen szép nyerni albumról, a videóklip pedig Sáfrány Levente nevéhez köthető, aki többek között olyan hollywoodi produkciókban dolgozott korábban mint az Oscar díjas Poor Things a Witcher vagy a Constellation. Elindult a lemez előrendelés is, amiből megtudhatjuk, rendhagyó módon társasjátékkal készült a kiadvány.

ZENEFORUM, 2024. április. 14. vasárnap, 15:01, 115 olvasás, -evy-

Ha a német trióról van szó, töretlen a hazai rajongótábor lelkesedése: igaz, hogy még több mint másfél hónap választ el minket, hogy újra a Budapest Parkban dübörögjön H.P. Baxxterék technogépezete, a koncertre máris minden jegy elkelt.

ZENEFORUM, 2024. április. 12. péntek, 14:06, 136 olvasás, -evy-

Nem titok, hogy az őrületes – vagy méginkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars szereti a kísérletezést, és ennek eredményeképp az idén 15 éves zenekar történetében először a világ minden tájáról enged be közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelenő Rush című dal, amelyet a bosnyák sztárzenekarral, a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

ZENEFORUM, 2024. április. 09. kedd, 15:06, 113 olvasás, -evy-

Április 25-én a Blahalouisiana koncertjével indítja útjára tizenharmadik évadát a Budapest Park. Hetekkel a nyitás előtt, a teljes átalakulás közepette azonban már beköltözött egy estére a zenekar, és magukkal hozták természetesen a hangszereiket is. A szórakozóhelyen forgott live session videó több szempontból is különleges. Egyrészt itt debütál az április 12-én megjelenő új Blahalouisiana lemez (Sötét villám) egyik legkarcosabb dala, a Budapesten. Másrészt a videó a Park stábjának mindennapi „otthonába” enged betekintést. Mind az esemény, mind a kisfilm a Mastercard támogatásával valósul meg.

ZENEFORUM, 2024. április. 09. kedd, 10:17, 86 olvasás, -evy-

A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most pedig itt az idő, hogy visszatérjenek egy ütős koncerttel és a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba.

ZENEFORUM, 2024. március. 18. hétfő, 11:12, 121 olvasás, -evy-

Tom Morello, a Rage Against The Machine legendás gitárosa szólóprojektjével érkezik Budapestre. Morello védjegyévé vált stílusával minden idők legjobb gitárosai közé tartozik, az elmúlt években pedig nemcsak zenekarokban és különféle projektek vendégeként hallhattuk, de szólóban is kifejezetten aktív volt. 2021-ben Nightwatchman alteregóját saját nevére változtatta, legutóbbi albumait már így jelentetve meg. Tom Morello július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.

ZENEFORUM, 2024. március. 13. szerda, 10:59, 200 olvasás, -evy-

​Kétség sem fér hozzá, hogy Parov Stelar (eredeti nevén Marcus Fuereder) világszerte az egyik legnépszerűbb osztrák előadó. Nem csoda, hiszen egészen egyedi módon közelíti meg a kezdetektől az elektronikus zenét, sőt, az electro swing stílus igazi úttörőjévé vált. Tavalyi, közel telt házas Budapest Parkos koncertje után augusztus 16-án újból visszatér a helyszínre.

ZENEFORUM, 2024. március. 06. szerda, 14:25, 233 olvasás, -evy-

A brit banda tavaly meghódította a Budapest Arénát, most pedig a Budapest Parkon a sor, hogy egy zúzós koncerttel kényeztessék rajongóikat. A Bring Me The Horizon június 17-én nyáron megjelenő új nagylemezével tér vissza Budapestre.

ZENEFORUM, 2024. február. 01. csütörtök, 20:00, 146 olvasás, -evy-

​Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene igazi úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, „hybrid set” névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ-szettjét élőzenei elemeket vegyíti majd.

ZENEFORUM, 2024. január. 31. szerda, 22:00, 96 olvasás, -smart-

​Napjaink egyik legizgalmasabb előadója a mindössze 26 éves énekes-dalszerző Yungblud zenéjén keresztül képes megszólítani teljes Z-generációt, hangot adni az ő problémáiknak, örömeiknek és vágyaiknak. Koncertjein szélsebesen száguldozik a színpadon és közvetlen hangot képes megütni rajongóival, hiába áll előtte akár több ezres tömeg. Yungbludot korábban a Sziget Fesztiválon csíphettük el, most pedig első önálló magyarországi koncertjére készül június 9-én a Budapest Parkban a Live Nation Magyarország szervezésében.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 242 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM