2024. július. 21. vasárnap, Daniella, Dániel napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 15. hétfő, 11:20, 132 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

​Dobgéppel és szintetizátorokkal vegyített hibrid szettel mozgatta meg pénteken Carl Cox a negyvenfokos hőségtől sem rettenő tömeget a Budapest Parkban. Az acid house és techno úttörő bajnoka a lemenő nap árnyékában mutatta meg a Balaton Soundot idéző közönségnek, miért ő a világ egyik legjobb lemezlovasa.

ZENEFORUM, 2024. július. 09. kedd, 16:15, 200 olvasás, -evy-

Még az évad felénél sem járunk, de folyamatosan váltják egymást a Budapest Park színpadán a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok. Most hétvégén ráadásul két este is a külföldi fellépőké a főszerep: pénteken Ibiza királya, Carl Cox érkezik egy egyedülálló hibrid szettel, majd az éjszaka folyamán újabb és újabb nemzetközi sztár DJ-k váltják egymást a lemezjátszók mögött. Vasárnap pedig egy világkörüli utazásra invitál az eklektikus Thievery Corporation.

ZENEFORUM, 2024. február. 01. csütörtök, 20:00, 211 olvasás, -evy-

​Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene igazi úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, „hybrid set” névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ-szettjét élőzenei elemeket vegyíti majd.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM