2021. március. 02. kedd, Lujza napja van.

ZENEFORUM, 2021. február. 17. szerda, 13:32, evy

A még fennálló koronavírus okozta pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt Celine Dion legmélyebb sajnálatára ismételten el kell hogy halassza a Courage című világkörüli turnéjának európai állomásait. Az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben. A budapesti koncert 2022. június 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

ZENEFORUM, 2021. február. 11. csütörtök, 17:25, evy

Az énekesnő a nemrég bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a Fearless új verziója, Fearless (Taylor’s Version) címmel, rajta eddig soha ki nem adott felvételekkel

ZENEFORUM, 2021. február. 10. szerda, 19:54, Janurik János

​Új EP-vel, és tőlük jól megszokott minőségi klippel jelentkezett a hazai és nemzetközi dark szintipop színtér zászlóshajója, a Black Nail Cabaret. Február 5-én mutatta be az Árvai-Illés Emese és Árvai Krisztián alkotta duó legújabb kislemezes dalát, a Maelstromöt. Ennek kapcsán kereste meg őket kollégánk, Janurik János, hogy kicsit elbeszélgessen az alkotókkal.

ZENEFORUM, 2021. február. 09. kedd, 15:45, -smart-

​Szívizomláz címmel jelent meg Zséda vadonatúj, hetedik albuma. A lemezre rákerült a tavalyi év két slágere, az Életben maradni és a Csak a szívemet dobom eléd, valamint legutóbbi, Kökény Attilával közös duettje, a Hello is, ami 2021 első nagy dobása volt a hazai pop piacon.

ZENEFORUM, 2021. február. 09. kedd, 13:10, evy

A Barba Negrában mutatja be a tavaly augusztusban megjelent legújabb nagylemezét az Unleash the Archers. A Soul-Bounding Across Europe néven futó lemezbemutató turnéra két igen különleges zenekar, a Striker és a Northtale kíséri őket, akiknél szintén gőzerővel folyik az új dalok rögzítése.

ZENEFORUM, 2021. február. 08. hétfő, 18:53, -smart-

​A Brains zenekar Nem hinnéd el című új videójában olyan embereket és szervezeteket mutat be, akik mindenkinél jobban megérdemlik a nyilvánosságot, de önerőből nem tudnák reklámozni értékteremtő vagy éppen karitatív tevékenységüket. A klipben szereplő hétköznapi hősök története tanulságos, építő és hiteles.

ZENEFORUM, 2021. február. 06. szombat, 13:35, evy

„Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk.” – közölte a zenekar.

ZENEFORUM, 2021. február. 06. szombat, 10:44, evy

A csallóközi Phoenix Rt. októberben adta ki legutóbbi nagylemezét, a Jelzőfény pedig rögtön a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Decemberben jelentették be, hogy a Down for Whatever frontemberével, Diószegi Kikivel készített címadó dallal indulnak A Dal versenyen, amiben már a második válogatóra készülnek. A közvetítést szombaton 19:35-től nézhetjük a Duna TV műsorán, az élő adásban a zsűri mellett pedig a közönségi is segítheti szavazataival a zenekart a továbbjutásban.

ZENEFORUM, 2021. február. 06. szombat, 10:20, evy

First Flight Of The White Raven címmel virtuális lemezbemutatót jelentett be az ambient, dark folk és világzenei hatásokat varázslatosan keverő norvég Wardruna. Az Einar Selvik énekes/multi-hangszeres vezette formáció a nemrég megjelent Kvitravn lemezt prezentálja egy utánozhatatlan online koncert keretében március 26-án. Jegyek február 5-től érhetőek el a hivatalos weboldalon.

ZENEFORUM, 2021. február. 03. szerda, 16:18, evy

2022-re ütemezte át az előadó világ körüli turnéját, az óriási érdeklődésre való tekintettel pedig ki is terjesztett az európai és észak-amerikai szakaszokat. Budapestre 2022. november 4-én ér a körút. A jegyértékesítés az énekes Super Bowl fellépését követően, február 8-án 10 órakor indul.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM