2024. július. 21. vasárnap, Daniella, Dániel napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 20. szombat, 09:59, -evy-

Az új, Mundane című dal a középszerű, átlagos élettől való elsöprő félelemről szól. Lehet, hogy egész életedben csendben szenvedsz, mert félsz szembenézni a kérdéssel: vajon tényleg különleges vagy, vagy csupán egy báb a sok közül? Mindenki próbál izgalmat találni az életében, és próbálja magának is bebizonyítani, hogy valamiben különbözik, valamiben más, mint a többiek. Ez viszont csak még ijesztőbbé teszi a gondolatot, hogy egy olyan világban, ahol mindenki a saját jelentőségteljességén gyötrődik, vajon azzá válhat bármelyikünk?

ZENEFORUM, 2024. július. 19. péntek, 19:11, -evy-

Július 19-én megnyitotta kapuit a 33. Művészetek Völgye Fesztivál, amely egészen július 28-ig koncertekkel, színházi és irodalmi előadásokkal, sok-sok tánccal, alkotó- és gyerekprogrammal tölti meg Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd udvarait. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján idén közel 3000 program közül válogathatunk.

ZENEFORUM, 2024. július. 19. péntek, 16:27, -evy-

A GrundRecords gondozásában újrakiadásra került a hazai rockzene egyik legmeghatározóbb alakjának, az Omegának a Babylon című korongja. Az ikonikus korszakot két különböző kiadvány eleveníti fel: egy sima CD és egy díszdobozos változat rengeteg extrával.

ZENEFORUM, 2024. július. 19. péntek, 11:25, -evy-

Idén kereken harmincadik alkalommal rendezték meg a Rockmaratont, ám ünneplésre nem csupán a harmadik X adott okot: négy év kihagyás után térhetett vissza idén az esemény a rock-metal rajongók és a szervezők legnagyobb örömére.

ZENEFORUM, 2024. július. 19. péntek, 11:00, -evy-

Hangácsi Márton szerencsére nem bír leállni, és folyamatosan új dalok és klipek születnek az ötleteiből. 2023 végén jelent meg TüköReflex című stúdióalbuma, amelyről több szerzemény is rádiós kedvenc lett. Nyár elején kijött Néró című trackje, most pedig egy Jumodaddyvel közös dallal rukkolt elő, megjelent a Good Times.

ZENEFORUM, 2024. július. 18. csütörtök, 14:39, -evy-

A nemrég hazánkban koncertezett zenekar közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt.

ZENEFORUM, 2024. július. 18. csütörtök, 10:47, -evy-

Beton.Hofi augusztus 9-én a Szigeten ad – minden bizonnyal feledhetetlen – koncertet. A korosztályának egyik leghitelesebb előadója nem először lép fel a Szigeten, de ezúttal a Nagyszínpadra készül, egy oda álmodott, egyedi produkcióval. És sokszor volt már vendég is a fesztiválon. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott. A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől.

ZENEFORUM, 2024. július. 18. csütörtök, 10:01, -evy-

A Budapest Park öt évvel ezelőtt, Szabó Balázzsal közösen szervezte meg először a nagytánctéren a szórakozóhely történetének első táncházát. Még őket is meglepte, mekkora sikert aratott az élőzenés mulatság, amelynek különlegessége, hogy teljesen kezdőket is pillanatok alatt képes beszippantani. Pedig ha jobban belegondolunk, a mai magyar mainstream popzenét is alapjaiban határozza meg a népzene. A most debütáló (a Park lead ügynöksége, az Abstract. által készített) kisfilmben Berecz István táncművész-koreográfus fejtegeti a titkot, hogy mitől egyre menőbb táncházba járni.

ZENEFORUM, 2024. július. 16. kedd, 16:50, -evy-

„Ed Sheeran és menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot velünk, és elkezdődtek az egyeztetések arról, hogy zenekarommal én nyissam meg a koncertet, mi legyünk az opener banda. Őszintén kellett egy kis idő, amíg el mertem hinni, hogy ránk esett a választás, hogy eljutottak hozzá a dalaim…” – nyilatkozta a hírre reflektálva az énekesnő.

ZENEFORUM, 2024. július. 16. kedd, 16:37, Farkas-Hajdú Eszter

A washingtoni Thievery Corporation maga a megtestesült multikulti, zenéjét hallgatva tíz perc alatt Jamaikából Brazíliába érkezünk, mindezt Ázsián keresztül. A produkció Budapest Parkos fellépése megmutatta, hogyha a zene összeköt, a világpolitika történései ellenére is működőképes az elfogadás és a nyitottság. A világzenei elektronikus utazás előtt a magyar Saya Noé pop noirja izzította a forróságban elbágyadt közönséget.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM