2024. július. 13. szombat, Jenő napja van.

ZENEFORUM, 2024. június. 24. hétfő, 21:15, 173 olvasás, -smart-

​Cyndi Lauper a mai napon jelentette be Girls Just Wanna Have Fun elnevezésű búcsúturnéjának 2025-ös angliai és európai dátumait. A 71 éves New York-i énekesnő világ körüli koncertsorozata október 18-án startol Montrealban, és az észak-amerikai állomások záró állomása december 5-én Chicago lesz majd. Jövő februárban viszont az öreg kontinensen folytatódik a turné, amely keretében egy évtized után ismét fellép Glasgow-ban, Manchesterben, Londonban, Birminghamben illetve Belfastban. Február 19-én pedig a Budapest Arénába érkezik a show!

A magyarországi állomás után Cyndi Lauper búcsúturnéja Lodzba, Prágába, Berlinbe, Düsseldorfba és Párizsba is ellátogat. Cyndi Lauper búcsúturnéját Brian Burke rendezi, aki a show-t saját cége, a BrianBurkeCreative és a DX7 Design összefogásával közösen hozza tető alá. De aki nem bír addig várni, annak ajánljuk az idei Glastonbury Festivalt, ahol e hét szombatján lép fel az örökifjú díva.

További hír vele kapcsolatban, hogy június 4-én mutatták be az Egyesült Államokban és Kanadában a Paramount+ streaming felületén a Let The Canary Sing (Engedjétek a kanárit énekelni) című dokumentumfilmet, amely Cyndi Lauper rendkívüli életét és karrierjét mutatja be. A dokumentumfilmet az Emmy-díjas Alison Ellwood rendezte, aki a sztárságig való villámgyors felemelkedését, valamint a nemzedékekre gyakorolt mélyreható hatását igyekezett bemutatni zenéjén, folyamatosan fejlődő punk stílusán, megingathatatlan feminizmusán és fáradhatatlan érdekképviseleti munkásságán keresztül. A film egy lenyűgöző felfedezőút az újító művészről, aki figyelemre méltó örökséget hagyott művészetével.

Egy válogatáslemez is megjelent a dokumentumfilmmel azonos címmel. Az album már elérhető bakelitlemezen és digitális bővített kiadásban is. Ráadásul a turné és a film megjelenése kapcsán, életműve elismeréseként Cyndi Lauper kéz- és láblenyomatát megörökítették a Los Angeles-i TCL Chinese Theatre-nél Hollywoodban, a Hírességek sétányán.

Cyndi Lauper Grammy-, Emmy- és Tony-díjas dalszerző és előadóművész, aki több mint 50 milliót lemezt adott el világszerte. Ikonikus hangja, befolyásos punk attitűdje és zseniális koncertjei sztárrá tették. Lauper elnyerte a legjobb új előadónak járó Grammy-díjat a She’s So Unusual című első albumával, és ő lett az első nő a történelemben, akinek négy kislemeze is a Top 5-be került debütáló albumról, köztük a Girls Just Want To Have Fun című pophimnusz. Lauper további tíz stúdióalbumot adott ki, amelyeken olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Time After Time vagy a True Colors, valamint beiktatták a Dalszerző Hírességek Csarnokába, és a New York Times bestseller szerzői között is megtalálható a neve.

Cyndi Lauper február 19-ei budapesti koncertjére jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára lesznek elérhetők, június 26-án 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok pedig június 27-én 10 órakor tudnak csatlakozni az elővásárlási lehetőséghez, ugyanakkor indul a Spotify pre-sale is. A teljes körű jegyértékesítés június 28-án 10 órakor kezdődik a Live Nation és a Funcode oldalain.

ZENEFORUM, 2012. április. 10. kedd, 00:56, 2033 olvasás, evy

Az amerikai popcsillag egyszerűen csak Cyndi Lauper címen jelenteti meg idén ősszel élete történetét.


« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 2 db. listázva 1-2   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM