2024. április. 22. hétfő, Csilla, Noémi napja van.

ZENEFORUM, 2024. április. 09. kedd, 15:06, 113 olvasás, -evy-

Április 25-én a Blahalouisiana koncertjével indítja útjára tizenharmadik évadát a Budapest Park. Hetekkel a nyitás előtt, a teljes átalakulás közepette azonban már beköltözött egy estére a zenekar, és magukkal hozták természetesen a hangszereiket is. A szórakozóhelyen forgott live session videó több szempontból is különleges. Egyrészt itt debütál az április 12-én megjelenő új Blahalouisiana lemez (Sötét villám) egyik legkarcosabb dala, a Budapesten. Másrészt a videó a Park stábjának mindennapi „otthonába” enged betekintést. Mind az esemény, mind a kisfilm a Mastercard támogatásával valósul meg.

ZENEFORUM, 2023. augusztus. 27. vasárnap, 12:41, 2205 olvasás, Hajdú Eszter

Pörgős ütemeket és éteri dallamokat hozott augusztus 24-én a Budapest Park színpadára a Blahalousiana. Nem unatkozhattunk a bő másfél órás bulin: akadt LMBTQ-s kikacsintás, nyárvégi strandlabdázás, csellóval és hárfával kísért lelkizés.

ZENEFORUM, 2022. július. 20. szerda, 11:38, 714 olvasás, -evy-

Tavaly nyáron indult útjára egy kampánysorozat, amiben zenészek, valamint zeneipari dolgozók, fesztiválszervezők, újságírók, fotósok, sajtósok fognak össze azért, hogy megmutassák mennyire egyszerű, a hétköznapokba illeszthető és mindeközben menő dolog vigyázni a környezetünkre.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM