2024. július. 13. szombat, Jenő napja van.

ZENEFORUM, 2024. július. 09. kedd, 09:36, 142 olvasás, -evy-

Sok év után tér vissza augusztus 6-án Budapestre a The Amity Affliction. A rajongóival különösen szoros kapcsolatot ápoló ausztrál metalcore csapat ezúttal is az Akvárium klubban lép fel, de most headlinerként, lejátszva az idén 10 éves Let The Ocean Take Me összes dalát. Az ausztrálok előtt az amerikai Emmure és a német Blacktoothed szerepel.

ZENEFORUM, 2024. július. 08. hétfő, 20:05, 159 olvasás, -smart-

​Palya Bea művészete egyfajta ősi töltést, a maga végtelenül természetes, ösztönös, szeretetteljes módján szárnyakat ad. Varázslatos estére készülhet hát az, aki effajta világzenei kalandozásra vágyik, július 20-án szombaton, a történelem során sokat látott mesés helyszínen, a Gödöllői Kastély Díszudvarán.

„Sokat jelent ez a koncert nekem, Gödöllő és környéke a szülőföldem, itt énekeltem és táncoltam először színpadon 7-8 éves ’palyabeácskaként’. Most pedig hanggá gyúrjuk a lengedező búzatáblát, amely zöldből épp aranyba fordul. Megéneklem a negyvenpluszos szerelmet, amely olyan, mint a dinnye illata és íze: édes, zamatos, érett, izgalmas, piros és fekete...” – ajánlja a különleges fellépését az énekesnő, akinek állandó zenekara erre az estére az A La Quartet női vonósnégyessel egészül majd ki.

Hasonlót utoljára majdnem 10 éve, 2016-ban hallhatott-láthatott a közönség. „Telezengjük a kastély tereit fenséges hangzással. Elegáns nyár este, a tücsökcirpelés és az alkonyi madárcsicsergés a dalok csodálatos dallamával-szövegével keveredik. Minden lesz, mi fülnek-szívnek ingere, dúdolod a Szabadont, a Szaladóst, a végtagjaid a Suttognak a vének ritmusára járják belső táncukat. És te úgy mész haza az utolsó dal után, hogy több vagy, mint a koncert kezdetén...” – ilyen galaktikus utazást ígér a Prima- és kétszeres Artisjus-díjas Palya Bea, varázslatokkal teli nyáréjszakát.

A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk – ebben az esetben a Lovarda épületébe költözik a produkció.

További információ és jegyvásárlás az Eventim oldalán.


ZENEFORUM, 2024. július. 08. hétfő, 13:56, 121 olvasás, -evy-

Ski Mask The Slump God július 10-re, az Akvárium Klubba meghirdetett koncertjét logisztikai okok miatt – ahogy az egész turnét – őszre halasztja, Budapesten így szeptember 30-án csíphetjük el a floridai rappert.

ZENEFORUM, 2024. július. 08. hétfő, 13:52, 124 olvasás, -evy-

Idén 13. alkalommal rendezik meg a Cervinus Művészeti Fesztivált július 11. és 24. között a Szarvasi Vízi Színházban; a kéthetes fesztivál az Omega Testamentum, Debreczeni Ferenc új zenekarával veszi kezdetét.

ZENEFORUM, 2024. július. 08. hétfő, 11:50, 118 olvasás, -evy-

Magyar szettel zárta az idei Heineken Balaton Sound Nagyszínpadának sztársorát Timmy Trumpet, aki felesége nagymamáját is felköszöntötte a színpadon. A fellépők nagyon szerették a fesztivált és úgy tűnik, a közönség is. Szombat estére az összlátogatószám átlépte a 100 ezret, de még később is jöttek az emberek a Q-Dance által celebrált EndShow-ra és a hajnal 6-ig tartó bulira.

ZENEFORUM, 2024. július. 06. szombat, 09:46, 143 olvasás, -evy-

Több mint 110 ezer vendéget és 200 ezer vendégéjszakát regisztráltak Budapesten a Coldplay tripla koncertjéhez kapcsolódva a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatai alapján.

ZENEFORUM, 2024. július. 05. péntek, 16:22, 436 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Kigombolt ingeket és vízzel locsolkodást ugyan nem kaptunk, azonban a Take That jelenlegi három tagja megmutatta, hogy továbbra sem váltak hakniprodukcióvá. Gary Barlow zongorán hozta a hősszerelmest, Mark Owen folyamatos kikacsintásokkal bohóckodott, míg Howard Donald két táncmozdulat között lelkesen majszolta a túró rudit – a brit szupercsapat élő időutazás keretében repítette vissza a közönséget önfeledt fiatalkorába.

ZENEFORUM, 2024. július. 05. péntek, 11:00, 425 olvasás, -evy-

A Mystery Gang újra felgyújtja a rockabilly lángját, ezúttal egy különleges kiadvánnyal meglepve hűséges rajongóit. A zenekar az ötvenes évek szabad, lázadó hangulatát hozza vissza a modern zenei palettára és most végre az azt megillető formátumban mutatja be legújabb korongját, a Wild 50’s Nights-ot a GrundRecords gondozásában.

ZENEFORUM, 2024. július. 04. csütörtök, 18:52, 256 olvasás, -evy-

Lazán örömzenélő, őszinte bulit adott első hazai szólókoncertjén a Rage Against The Machine gitárosa. Tom Morello és zenészei igazi házibuli hangulatot hoztak az Akváriumba, ahol a legnagyobb RATM zúzások mellett egy kis Audioslave, Måneskin, John Lennon és Bruce Springsteen is terítékre került.

ZENEFORUM, 2024. július. 03. szerda, 10:35, 271 olvasás, Farkas-Hajdú Eszter

Villámokkal kísért gitár- és doborgia, háttérben felsejlő rúdtáncosok és magyar zászlólengetés – telt házas Budapest Aréna előtt mutatta meg a közel hatvan esztendős Scorpions, hogy milyen az igazi rock and roll. A német zenészlegendákon szinte alig fog az idő: a sapkás énekes, Klaus Meine ugyan kissé megtört előadást adott, azonban Rudolf Schenker V alakú gitárja szó szerint füstölt és Mikkey Dee dobverői is majd’ kettétörtek a nagy püfölésben.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 11-20   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM