2020. július. 10. péntek, Amália napja van.

ZENEFORUM, 2017. július. 26. szerda, 13:47, 1537 olvasás, evy

Három igazán különleges produkció részesei lehetnek, akik részt vesznek a Balaton közepén megrendezett kompkoncertek valamelyikén. A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat népszerű programja idén mindhárom koncertjével újat mutat: egy világsztárral, Stereo MC's-zel, egy családi koncerttel, az Alma együttessel és egy különleges rockkoncerttel, a Tankcsapda bulijával futnak ki a kompok Tihanyból.

ZENEFORUM, 2016. február. 15. hétfő, 15:48, 855 olvasás, evy

​Tovább bővült Európa legjobb közepes méretű fesztiválja, vagyis a Telekom VOLT Fesztivál világsztár kínálata: június végén ugyanis Sopronba érkezik a The Prodigy, Axwell Λ Ingrosso, Paul Kalkbrenner, a Gorgon City, a Skillet, a Stereo MC’s, az Alle Farben és a Jan Blomqvist & Band. A gigantikusnak ígérkező koncertkínálathoz már korábban igazolt többek között az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer és Damien Rice is.

ZENEFORUM, 2014. november. 02. vasárnap, 11:48, 2165 olvasás, -smart-

​A Stereo MC’s-t nem véletlenül nevezik a világ egyik legeslegjobb, legpatinásabb, legütősebb, legizgalmasabb hip-hop csapatának: három éve ezt be is bizonyították nálunk is, amikor is forráspontig hevítették az A38 táncterét. Most új, régi és eddig nem hallott számaikat összegyűjtő Collected című karrierösszegző lemezük turnéján fogják ismét megőrjíteni a Hajó közönségét november 14-én. Ott a helyed!

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 3 db. listázva 1-3   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM