2024. július. 21. vasárnap, Daniella, Dániel napja van.

ZENEFORUM, 2024. június. 11. kedd, 18:45, 328 olvasás, -evy-

A Body Count már a nyolcvanas évek közepén úttörőként fektette le a gengszter rap alapköveit, ami az akkor már omladozó vasfüggönyön túlon is komoly hatással volt a stílusra fogékony zenészekre. Hallgasd meg Ganxsta Zoleet, Big Daddy Lacát és Siska Finuccsit első Body Count élményéről és legyél ott te is a Budapest Parkban június 14-én, pénteken!

ZENEFORUM, 2024. január. 30. kedd, 05:41, 320 olvasás, -smart-

​Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek, ő az ország egyik leghírhedtebb megmondója, aki nemcsak hogy 1995-ben megalapította a Ganxsta Zolee és a Kartelt, de azóta is töretlenül jelen van a hazai (zenei) közéletben. Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, főként a Kartel gitárosaként, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros estje is igen népszerű.

ZENEFORUM, 2019. április. 17. szerda, 11:04, 1467 olvasás, evy

Írországban forgatta legújabb klipjét a Junkies frontembere. A friss anyag Szekeres András második szólólemezének Kivándorlók című dalához készült, amit Ganxsta Zoleeval és Czipó Lászlóval közösen írt az énekes. Bár a dublini filmezésen mindhárman részt vettek volna, az indulás reggelén Ganxsta nem tudott gépre szállni – így az ő jeleneteit egy kisebb trükkel oldották meg.

ZENEFORUM, 2018. március. 22. csütörtök, 12:36, 1569 olvasás, evy

A Fővárosi Rapcirkusz egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, monumentális produkció. Az először június 7-én a Budapest Park színpadán látható koncertprogram már csak azért is különleges, mert ilyen volumenű, a feltörekvőket és a legendákat is felvonultató hazai hiphop allstar eseményre még nem volt példa.

ZENEFORUM, 2013. október. 25. péntek, 09:51, 5592 olvasás, -smart-

​Az immáron nagykorúvá vált Kartel – élén Ganxsta Zolee-val – 18 éve, az Egyenesen a gettóból című klasszikussá érett nagylemezzel indította a pályát, rajta olyan elévülhetetlen örökbecsűekkel, mint a Boom a fejbe!, a Minden, amit akarok... vagy épp a címadó tétel. Zolee, Big Daddy és a „kartelizálódott” Fényes Ösvény a Barba Negrában tartandó szülinapi bulival, turnéval és jó néhány újdonsággal ünnepli ezt a jeles kort.

ZENEFORUM, 2012. június. 06. szerda, 07:36, 5435 olvasás, -smart-

Új korszakához érkezett hazánk egyik legnépszerűbb rockabilly-garage-jungle triója, a Mystery Gang. Nemzetközi és hazai sikereik után elérkezett az idő, megjelenjen első magyar nyelvű kiadványuk.

ZENEFORUM, 2012. április. 12. csütörtök, 08:55, 3413 olvasás, -smart-

Végre a dolgok a helyükre kerültek, hisz a legautentikusabb VIII. kerületi előadó, hazánk alternatív köztársasági elnöke, Dopeman bekerült az április 5-étől a mozikban látható Nyócker 8D című 3D-s filmbe.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 7 db. listázva 1-7   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM