2024. június. 14. péntek, Vazul napja van.

ZENEFORUM, 2017. augusztus. 10. csütörtök, 16:14, 3131 olvasás, evy

​Talán nem volt kérdés, hogy nem csak a második nap, de az egész fesztivál legjobban várt előadója és produkciója Alice Cooperhez, és remekül összeszedett bandájához köthető. Csalódott ember legfeljebb annyi lehetett a koncerten,mint a közel 40 fokban téli bundában flangáló egyed, a shockrockerek ősatyja tökéletesen hozta a tőle elvárt showt, amihez korunk talán legszexibb, leginkább színpadra való, a színpadképbe pedig tökélesen beleillő – és első sorban zseniálisan gitározó hangszerese, Nita Strauss is rendesen hozzájárult.

ZENEFORUM, 2014. május. 17. szombat, 20:01, 2399 olvasás, evy

Összességében nehéz eldönteni, hogy az időjárás zordsága ellenére kegyeibe fogadta-e vagy sem a Budapest Parkos Everlast-bulit, a Grammy-díjas zenész ugyanis ismét egy csupaszított műsorral érkezett hazánkba, melyet továbbra is egy füstös klubban üldögélve, mintsem egy nagyszínpad előtt állva tudok elképzelni, így a kisebb helyszín máris autentikusabb környezetet teremtett a hideg és az eső ellenére is.

ZENEFORUM, 2014. április. 20. vasárnap, 22:27, 2024 olvasás, evy

A Grammy-díjjal is büszkélkedőénekes/dalszerző/rapper Erik Francis Schrody, azaz Everlastkarrierútja kétségtelenül egyedülálló a könnyűzenetörténetében, idén pedig ismét hazánkban köszönthetjük:május 14-én a Budapest Parkban lép fel.


ZENEFORUM, 2014. április. 04. péntek, 22:57, 2309 olvasás, evy

​Idén harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Budapest Park. Az első hétvégére máris számos nagyágyút tartogatnak a szervezők: itt lesz a Kiscsillag és a 30Y is, de tiszteletét teszi majd Everlast, Joss Stone, a Megadeth, Rob Zombie és a Limp Bizkit is a nyár folyamán.

ZENEFORUM, 2012. március. 06. kedd, 17:59, 2807 olvasás, -smart-

Előpattantak a jég alól az új nevek: a 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon fellép a Grammy-díjas Everlast, aki, akárcsak a newporti Skindred, tavaly megjelent albumot hoz a magyar rajongóknak. Sötét elektronikával babonázza meg a fesztiválozókat a Black Sun Empire, a hip-hoposabb vonalat az Evil Nine duója hozza, érdes, durva ütemek pedig a Broken Note-tól várhatók. A thrash érát a hegyaljások kérését teljesítve az Exodus képviseli, alternatív ragga metállal pedig a Skindred érkezik.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 5 db. listázva 1-5   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM