2020. július. 14. kedd, Stella, Örs napja van.

ZENEFORUM, 2012. május. 07. hétfő, 10:50, DéJvid

A 2012-ben 15. életévébe lépő olasz Lacuna Coil is tiszteletét teszi idén a Hajógyári Szigeten. Minderről a csapat május 4-én kiadott hivatalos sajtóközleménye árulkodik. Ennek értelmében a férfi és női énekkel is operáló, melodikus metal fogat augusztus 7-én lép fel az óbudai fesztiválon.

ZENEFORUM, 2012. május. 04. péntek, 09:51, -smart-

Németh Juci, a nemrég új albummal jelentkezett Nemjuci frontleánya beszáll a SZIN ReRobot Race-be is: ő zsűrizi majd az újrahasznosított alapanyagokból fesztiválbérletért készülő gépeket, amelyek a fesztiválon, az ügyességi fordulóban nem árt, ha tudnak zenélni is.

ZENEFORUM, 2012. május. 03. csütörtök, 09:30, -smart-

Pont egy év után ismét Magyarországra látogat az Ill Nino, ráadásul nem is akárhogy: a zenekar egy exkluzív négyállomásos nyári turné keretében érkezik hazánkba, ráadásul itthon nem egy fesztiválon játszik a banda, hanem mindenki nagy örömére testközelből lesz látható és hallható a produkció június 28-án a Dürer Kertben.

ZENEFORUM, 2012. április. 27. péntek, 09:41, -smart-

Május elejétől a helyszíni hetijegy árából 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges, legalább már három korábbi Szigeten részt vett látogatóinak a jubileum alkalmából.

ZENEFORUM, 2012. április. 26. csütörtök, 09:52, -smart-

Egy jelentősebb elektro-csomag híre is napvilágra került az idei Sziget A38 színpadáról, amely idén központi helyre költözik s egyben a sátor meg is nő, nem beszélve arról, hogy új programelemként éjszakánként 2-2 világsztár DJ celebrál majd itt partit.

ZENEFORUM, 2012. április. 23. hétfő, 18:31, -smart-

A legfrissebb hírek szerint sikerült megállapodni a The Killers zenekarral, így Amerika legizgalmasabb kortárs rockcsapata a Sziget zárónapján a Nagyszínpad zárókoncertjét adja majd.

ZENEFORUM, 2012. április. 21. szombat, 12:37, -smart-

​A Zöld Pardon helyett az A38 állóhajón rendezik meg április 21-én, szombaton este a Hotdog Live koncertsorozat első budapesti állomását. A hazai elektronikus zenei szcéna legsikeresebb élőzenekara, a Fonogram-díjra jelölt Brains fellépése után hatalmas táncos buli várja a vendégeket.

ZENEFORUM, 2012. április. 20. péntek, 16:46, -smart-

Bár a forró nyári estékre és a fesztiválszezonra még egy kicsit várni kell, Szegeden már most elkezdődik a SZIN-szezon: fesztiválváró bulik sora indul, hogy garantáltan mindenki ráhangolódjon az augusztusi bulira. Ebben az igazi SZIN-hívők segítenek, akik a Miért a SZIN? játékba beszállva elmondják vagy elmutogatják, miért is kötelező nyárzáró a szegedi négynapos buli.

Kulcsszavak:  koncert  szin 

ZENEFORUM, 2012. április. 18. szerda, 18:02, -smart-

It’s My Life, Sing Hallelujah! Ugye nem kell senkinek sem bemutatni e legendás dalok előadóját? Dr. Alban, a világ leghíresebb fogorvosa a legnagyobb házibulik két kihagyhatatlan himnuszát is elhozza Velencére. A svéd retro-sztár koncertjén kívül nosztalgiázhatunk a ’90-es évek ikonikus csapata, a Brookly Bounce ütős dalaira is. De találkozhatunk olyan több évtizedes pályát maguk mögött tudó magyar előadókkal is, mint például Deák Bill Gyula vagy a Pál Utcai Fiúk.

ZENEFORUM, 2012. április. 16. hétfő, 15:48, DéJvid

Lassan két éve érzem azt, hogy ennél már nincs feljebb a Kowalsky meg a Vega csapatának. Aztán minden egyes alkalommal bebizonyítják, hogy de, van. A 2010-es Ötcsillagos lemez a csillagokat is lehozta az égről, annyira jól sikerült; majd az énekes Kowa a teljes brigádot lecserélte maga körül, jöttek trombitások, tangóharmonikás, hegedűs leányzó, akusztikus gitáros, ütőhangszeres, és így, tízen készítették el tavaly Az évtized lemeze korongot. Ennek bemutatóját tartották meg egy szeszélyes tavaszi estén, a nem kicsi Barba Negra Club teltháznyi közönségének aktív részvételével.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 215 db. listázva 191-200   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM