2024. július. 13. szombat, Jenő napja van.

ZENEFORUM, 2024. június. 06. csütörtök, 16:54, -evy-

Év eleji koncertjeit ugyan még volt kénytelen nem túl jó mentális és fizikai állapota miatt lemondani a frontember, a Barba Negra színpadára azonban már mosolyogva lépett Corey Taylor, akit mintegy háromezer rajongó várt Budapesten június 5-én.

ZENEFORUM, 2024. június. 05. szerda, 10:15, -evy-

Negyedszer lépett fel hazánkban még áprilisban a Lord Of The Lost, akik akárcsak legutóbb, most is a Barba Negra Blue Stage-ét vették be, ismét egy négyzenekaros kombóval: a hazai Meteora mellett idén a Hell Boulevard és a The Raven Age nyitott a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő banda előtt. Hoztunk nektek egy adag fotót a buliról!

ZENEFORUM, 2024. június. 03. hétfő, 13:15, -evy-

Ha valaki egész életében mellőzte volna emberünk munkásságát, mondjuk mert nem épp a szíve csücske a Maiden, ne tegye! Bár többen győzködtek már, hogy Dickinson szóló munkássága más, ez idáig mégse sikerült rávenni magam hogy belemerüljek, az élő találkozás azonban meglepően jóra sikeredett. Június elsején lépett a Barba Negra deszkáira Bruce és zenekara, akik előtt a hazai Divided játszott.

ZENEFORUM, 2024. június. 03. hétfő, 09:55, Hajdú Eszter

A popszakma egyik legillusztrisabb alakja a karcos Police-himnuszok mellett szólókarrierje romantikus, lassabb dalait egyaránt megmutatta a Budapest Aréna szinte teltházas közönségének. A pénteki koncerten Sting ugyan kicsit biztonsági játékot játszott, azonban így is megmutatta kultuszdalokkal roskadásig teli életművét.

ZENEFORUM, 2024. június. 01. szombat, 14:42, -evy-

Pár hónapja kaptunk már egy adag sikolyt és rózsát, amikor a The Rose koncertezett hazánkban, és ugyan ez alkalommal nem Ázsiából, hanem a bűnök városából, Las Vegasból érkezett pár fiatal srác, hogy meghódítsa Budapestet, a képlet most is hasonlóan alakult. Virágokkal és hatalmas hangerővel várták kedvenceiket a rajongók csütörtök este a Barba Negrában, amikor is negyedszer lépett fel Budapesten a Palaye Royale.

ZENEFORUM, 2024. május. 21. kedd, 13:02, -evy-

Marco Mendoza neve gyakorlatilag garancia arra, hogy egy laza, kötetlen, baromi hangulatos esemény részese lehet, aki ellátogat valamelyik szólókoncertjére. A legendás zenész szinte már hazajár a Backstage Pubba, ahol ismét rendesen felforrósította a nézőteret pünkösd vasárnapján.

ZENEFORUM, 2024. május. 17. péntek, 22:48, Hajdú Eszter

Pirotechnikával és közönségtoborzással perzselte fel csütörtökön az MVM Dome színpadát a Thirty Seconds To Mars. A Los Angeles-i Leto testvérpár ugyan szokás szerint többet adott a show-ra, mint a zenére, a közönség teljes extázisban törte magát, hogy egy pillanatra is bálványa mellé kerülhessen. A banda előtt a kaliforniai Jagwar Twin hozta el Willy Wonka furcsa világát.

ZENEFORUM, 2024. május. 12. vasárnap, 12:40, -evy-

​Egy műfajokon átívelő ütős bulin vehetett részt, aki május 9-én az A38 Hajó koncerttermébe látogatott, ahol az 1996-ban alakult brit Dub Pistols mozgatta meg rendesen a jelenlevőket. Nézzétek meg képeinket a koncertről!

ZENEFORUM, 2024. május. 05. vasárnap, 12:44, -evy-

Egy éven belül másodszor érkezett Deep Purple klasszikusokkal a tarsolyában hazánkba Glenn Hughes: míg nyáron a Harley jubileumi fesztiváljának zárónapján lépett fel, addig április utolsó napján hasonló műsorral egy önálló koncerten tért vissza Budapestre, ezúttal a Barba Negrába.

ZENEFORUM, 2024. április. 26. péntek, 21:27, -evy-

Érzelmes dalaival könnyeztette meg a Dürer Kert közönségét csütörtök este a Seafret. A brit indie rock duó stand-upos gegekkel, örömzenéléssel és nagyon szerethető szerénységgel pótolta a tavaly betegség miatt elmaradt lemezbemutató bulit.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 331 db. listázva 11-20   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM