2020. február. 24. hétfő, Mátyás napja van.

ZENEFORUM, 2012. július. 06. péntek, 20:12, DéJvid

​A négynapos soproni hepaj záró 24 órája tartogatta számomra a legizgalmasabb koncertet: az Enter Shikari fellépését. A dubstep-drumandbass-dance-rock-metal-posthardcore brit négyese 2011 szeptemberében a teltházas A38 Hajót zúzta meg, idén pedig a VOLT-on számíthattak hasonlóan zajos sikerre. Legalább olyan zajosra, mint amilyen a zenéjük maga. Zajos és táncos, akár az MR2 Színpad 90 perc erejéig.

ZENEFORUM, 2012. július. 05. csütörtök, 22:11, DéJvid

„Porból lettem s porrá leszek” – szólt a Bikini slágere az autórádióból, miközben Sopronból hazafele faltuk a kilométereket. Néhány órával korábban, a Lővérek Kemping ölelő karjaiban mélységesen átéreztem mindazt, amiről D. Nagy Lajos énekelt. Idén az esőfellegek elkerülték a VOLT Fesztivált, a jó koncertek és a hőség viszont nem, így aztán a táncoló talpak boldogan keverték-kavarták a port a színpadok felett. Ami kitartóan szállongva beborított testet és lelket, ám így sem szegte jókedvünk soproni nyarát.


ZENEFORUM, 2012. július. 05. csütörtök, 15:54, evy

​Ahogy azt már Ill Nino beszámolónkban is megírtuk, igencsak erősre sikerült hazánk zenei felhozatala június 28-án. A latin metal banda bulija mellett a Duran Duran és a Cannibal Corpse is a fővárosban szórakoztatta a nagyérdeműt, míg Sopronban a Faith No More-ra tombolhattak a fesztiválozók a VOLT-on.


ZENEFORUM, 2012. július. 02. hétfő, 22:37, evy

​A hazai keménymag lassan már állandó programként írhatja be naptárjába Zakk Wylde-ék június végi koncertjét, ugyanis szinte napra pontosan egy évvel a tavalyi buli után ismét Budapesten, ráadásul újfent a Petőfi Csarnokban lépett fel a Black Label Society.


ZENEFORUM, 2012. július. 02. hétfő, 16:47, DéJvid


​Volt mit megköszönnie Cristian Machado-nak: a pesti fiatalság nem elhanyagolható része az Ill Nino június 28-ai koncertjét választotta azon a napon, amikor a Cannibal Corpse és a Duran Duran is fellépett a fővárosban, a Volt Fesztiválon meg a Faith No More kápráztatta el a nagyérdeműt. Ám aligha bánták meg a döntésüket azok, akik ezen a bulikban zsúfolt csütörtökön a Dürer Kertre, és vele a latin metalra bólintottak rá. Méghozzá izomból és derékból.


ZENEFORUM, 2012. június. 04. hétfő, 12:42, DéJvid

Anneke van Giersbergen kapcsán még a megveszekedett rockzene fanatikus is kénytelen elismerni: angyalok igenis léteznek! És mennyire jól teszik, hogy magassarkú cipellőjükben néhanap Budapestre is eltévednek, és még két klassz előzenekart is hoznak magukkal. Egy ilyen angyali találkozást tehát vétek lett volna kihagyni.


ZENEFORUM, 2012. május. 22. kedd, 08:07, -smart-

​Fergeteges hangulatú szülinapi koncerttel lepi meg rajongóit Vicky Sunday május 25-én, pénteken a Rocktogon (Budapest, Mozsár u. 9.) színpadán. A buli 21 órakor kezdődik a Sunday Best vendégfellépésével.

ZENEFORUM, 2012. május. 18. péntek, 17:37, -smart-

A hazai fesztiválpaletta egyik kiemelkedő rendezvénye idén nyáron is Debrecenben a Nagyerdőn zajlik. Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Campus Fesztivál immár ötödik alkalommal várja a fiatalokat, július 25-étől 29-éig.

ZENEFORUM, 2012. május. 16. szerda, 10:49, -smart-

​A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjának kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában.

ZENEFORUM, 2012. május. 15. kedd, 09:59, -smart-

​A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik, a nyitónap ugyanis a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont.

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 210 db. listázva 171-180   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM