2020. augusztus. 03. hétfő, Hermina napja van.
Armin van Buuren jön Björk helyére
Dátum: 2012. május. 16. szerda, 10:49 Forrás: ZENEFORUM Szerző: -smart-
​A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjának kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában.


Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a Hello című tracket is jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.

Nem kellett sokáig várni, hogy ki tölti be a Björk betegsége okán keletkezett hiátus a Sound programjában. Armin van Buuren a trance univerzum legismertebb DJ-je és producere, négy elementáris erejű, illetve rendkívül sikeres album szerzője, a majdnem hatszázadik adásánál tartó, tizenötmilliós törzsközönséggel rendelkező A State Of Trance műsorvezetője, akit 2007 és 2010 között négyszer választott a világ legjobbjának a DJ Magazine. Armin live szettjeire a világ minden pontján több tíz ezer ember mozdul meg egyszerre, és neve mindig az első vonalban szerepel a legnagyobb könnyűzenei fesztiválokon. Hősünk, akinek kegyeiért és mixeiért világsztárok versengenek, tavaly a Heineken Balaton Soundon nagyszabású cinetrance víziójával, a Mirage albummal villogott, de idén ismét készen áll arra, hogy letegye névjegyét a minőségi trance partikért rajongó magyar közönség előtt.

Calvin Harris ma az egyik legnagyobb név a mainstream elektronikus zene világában. Az énekesként, dalszerzőként, producerként és DJ-ként is mindig első rangú teljesítményt nyújtó skót aranyifjú Eddig két szólólemezt jelentetett meg és idén nyáron újabb nagy dobásra készül, hiszen a hírek szerint hamarosan megjelenik új albuma. 2012 nyarán élőben szólal meg Zamárdiban az utóbbi idők legkedveltebb bulislágere, a Hello. Most már biztos, hogy a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig is fellép a Heineken Balaton Soundon.

Guy Gerber, az izraeli DJ és producer hazája top elektronikus zenészei közé tartozik, de neve jól ismert a nemzetközi e-zenei színtéren. Rendszeres vendége a világ legnagyobb partiközpontjaiban, Detroitban, Ibizán, Berlinben és Londonban megrendezett buliknak. Grammy-díjas alternatív hip-hop banda Long Islandről: ők a De La Soul. Több mint húsz éve tartó karrierjük nemzedékeket inspiráló kultikus albumokról, fontos szakmai díjakról, illetve felejthetetlen koncertekről szól. Senki sem kérdőjelezi meg, hogy ők a Native Tongue néven elhíresült hip-hop mozgalom legfontosabb előadói.

A Tale Of Us egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció: a duót alkotó, olasz felmenőkkel rendelkező két zenész közül Carmine Conte Torontóban született, míg Matteo Milleri New Yorkban látta meg a világot, míg közös székhelyük jelenleg Európa legzajosabb elektronikus zenei központja, Berlin. Eklektikus zenéjük a house, a techno, a nu-disco és a pop világából merít ötleteket, produkciójukkal pedig már letették névjegyüket a legnagyobb európai és amerikai bulikban.


Megosztás:
További hírek

2020. július. 28. kedd, 20:55

2020. július. 24. péntek, 11:51

2020. július. 20. hétfő, 11:45

2020. július. 18. szombat, 12:37

2020. július. 16. csütörtök, 10:14

2020. július. 10. péntek, 12:29

2020. július. 09. csütörtök, 19:30

2020. július. 06. hétfő, 11:01

2020. július. 06. hétfő, 09:30

2020. július. 02. csütörtök, 12:05

Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM