2020. július. 10. péntek, Amália napja van.
ZP helyett itt a Barba Negra Track
Dátum: 2014. április. 03. csütörtök, 15:26 Forrás: ZeneFórum Szerző: evy
Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél épülő Barba Negra Track, az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása. A szervezők négynapos bulival ünneplik a nyitásra külsőleg is megújuló koncert- és partyhelyszínt, ami április 30-án kezdi az idei szezont, és a hazai zenei élet legnagyobb neveivel várják a szórakozni vágyókat egész nyáron át.


Széles zenei skálával, számos kiegészítő programmal és megújult külsővel várja az egykori Zöld Pardon helyén a Barba Negra csapata a szabadtéri koncertre járó közönséget. A programhelyszín a Barba Negra Track nevet kapta.

Az új név egy új korszak kezdetét jelenti, természetesen a zene a fő csapásvonal” – mondták el a szervezők, akik külsejében és tartalmilag is változást ígérnek. „Célunk, hogy minél több zenei stílust bele tudjunk tenni a programfolyamba a koncertzenekaroktól az elektronikus tánczenéig, de nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és a családi programokra is, valamint több jótékonysági megmozdulást is tervezünk. A Barba Negra Track célja, hogy egy olyan hely legyen, ami a közönség, és a fellépő művészek számára egyaránt kedves és szerethető.”

Barba Negra Track – új külső és koncepció

A helyszín az eddigiekhez képest külsőleg is megújul: egy speciális fedéssel a küzdőtéren a közönség nagy része megvédhető az esőtől. A nagyszínpad olyan hang- és fénytechnikát kap, ami mind a hazai, mind a külföldi fellépők igényeinek maradéktalanul megfelel. A Track nagyszínpada mellett található a szakmának fenntartott zárt körű terület, ami a helyszínre látogató művészek exkluzív klubjaként szolgál majd.

Fontos a magyar zene

A zenei programok tekintetében a szervezők a Barba Negrában már megszokott és népszerű sokszínűséget viszik tovább: a metáltól az elektróig, a kortárs modern popzenétől az alternatív vonulatig mindenki megtalálja majd a maga kedvencét. Az élő koncertek után hajnalig a partykultúráé a terep a Trackben.

A szervezők fontosnak tartják a hazai könnyűzene támogatását: a programok összeállítása során előnyt élveznek a magyar produkciók, így túlnyomórészt a hazai zenei kínálat lesz terítéken, de várható jó pár nemzetközileg is ismert nagy név. A hazai sikerbandák mellett a Track kisszínpadán lehetőség nyílhat bemutatkozásra a fiatal, feltörekvő tehetségek számára is, amely nem egy mellékes, alárendelt helyszín lesz, tartalmilag szinte egyenértékű lesz a nagyszínpaddal.

Fő a biztonság

A Barba Negra a hazai szórakoztatóiparban szinte az elsők között szerezte meg a biztonságos helyeknek járó – a West-Balkán-tragédia után különösen megszigorított – működési engedélyt. A Barba Negra Track biztonsági szolgálatát ugyanaz a cég végzi továbbra is, akik az elmúlt években már bebizonyították profizmusukat a Zöld Pardon nyári idényeiben. A Barba Negra brand alatt működő szakmailag elismert munkatársak jelenléte garancia minden szórakozni vágyó biztonságát illetően.

Négynapos Track nyitóbuli

A Barba Negra Track 2014. április 30-án egy négynapos koncertfolyammal hivatott ünnepelni a közönséget, a zenekarokat és az új hely nyitását. A megnyitó rendezvénysorozaton négy olyan nagy hazai és egy nemzetközi közönségkedvenc látható majd, akik már bizonyítottak a hazai közönség előtt.

Április 30-án a Hooligans, május elsején a brit tánczenei színtér képviseletében a Kosheen táncoltatja meg a közönséget, majd másodikán a Supernem mutatja be legújabb albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál szombati koncertje zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelőinek nyújt minőségi szórakozási lehetőséget a Track.

A Barba Negra Track 2014-es tavaszi- nyári idénye igazi zenei best of koncertsorozatnak ígérkezik. Itt ünnepli az Isten Háta Mögött zenekar a 15., és a Junkies a 20. születésnapját. Fellép a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a hazai alter-legenda Pál Utcai Fiúk, a Hősök, DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, a Kaukázus és az Anima Sound System is. A nyár közepén fellép a metál egyik klasszikusa, a stílusteremtő amerikai Death zenekar is.

Hosszú idő után újra Budapesten koncertezik a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, és fellép az extrád bölcsész hip hopot nyomó Bëlga, és a hazai punk-legenda, a HétköznaPI CSAlódások is. A teljes koncertmenü folyamatosan frissülve követhető a Barba Negra Track hivatalos Facebook-profilján.

Barba Negra Track
Budapest, Rákóczi híd budai hídfő, Neumann János u. 2.
Nyitás: 2014. április 30., május 1., 2., 3.
Web:
https://www.facebook.com/barbanegratrack


Megosztás:
További hírek

2020. július. 09. csütörtök, 19:30

2020. július. 06. hétfő, 11:01

2020. július. 06. hétfő, 09:30

2020. július. 02. csütörtök, 12:05

2020. június. 29. hétfő, 15:27

2020. június. 28. vasárnap, 22:52

2020. június. 25. csütörtök, 10:56

2020. június. 24. szerda, 11:58

2020. június. 23. kedd, 13:15

2020. június. 22. hétfő, 11:39

Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM