2020. augusztus. 03. hétfő, Hermina napja van.
​Újra jégen láthatjuk a Disney sztárjait
Dátum: 2018. március. 27. kedd, 21:15 Forrás: ZeneFórum Szerző: evy
A Disney On Ice bemutatja Varázslatos Jégfesztivál című előadását, a Disney birodalom ragyogó egyvelegét, Anna és Elsa, minden idők első számú animációs Disney filmjének, a Jégvarázs nővéreinek szereplésével A 2019. február 1. és 3. között megrendezésre kerülő öt budapesti előadásra jegyek 2018. március 29-től kaphatók.


Készüljünk a téli csodaországba történő belépésre, hiszen Mickey és Minnie egér elhozza Budapestre a Disney birodalom legvarázslatosabb pillanatait a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál keretében. A budapesti előadásra jegyek március 29-től kaphatók.

A mesebeli móka újabb forgatagában vidám részek láthatók mindenki kedvenc Disney filmjeiből, Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnők történetéből.

Továbbá élvezhetjük Anna és Elsa különleges szereplését az Oscar-nyertes és minden idők egyik legnagyszerűbb Disney animációs filmjéből, a Jégvarázsból. A közönség együtt utazhat az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

„Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. „A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki, ami a közönséget is éneklésre, táncra és ovációra buzdítja. Mickey és Minnie egér kalauzolja a rajongókat a bámulatos csodaországon keresztül, ahol találkozhatnak Sebastiannal és Triton lányaival A kis hableányból, a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével az Aranyhaj és a nagy gubancból, valamint A szépség és a szörnyeteg hűséges, elvarázsolt személyzetével.

„A részleteket egybegyúrva a klasszikus Disney történetektől az Oscar-díjas Jégvarázsig, kiegészítve vígjátéki és zenei elemekkel, egy valóban egyedülálló módot találtunk minden történet újramesélésére”- mondja Juliette Feld producer.

A producer testvérpáros, Nicole és Juliette Feld alkották meg ezt a sztárokkal teletűzdelt, fantasztikus jeges előadást:

Patty Vincent (rendező) – Számos Feld Entertainment jég- és színpadi műsort rendezett, köztük a Disney On Ice  Rockin' Ever After-t, a Dare to Dream-et és a Treasure Trove-t. 31 éve kezdte pályafutását a Feld Entertainmentnél korcsolyázóként, majd előre lépett a cégnél, és a Disney On Ice előadások karakterfejlesztési igazgatója lett. Ebben a szerepben olyan fejlesztésekért felel, amely a legjobban megfelelnek az előadóknak, és az általuk megszemélyesített karakternek. Továbbá társrendezője a Playhouse Disney Live!-nak és a High School Musical Summer Celebration-nek (színpadi show).

Jeremy Desmon (író) – Nevéhez fűződik a The Girl in the Frame, az If You Give A Mouse A Cookie & Other Storybooks, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum BashSM és a Disney Live! Mickey’s Music Festival. 2007-ben elnyerte a Kleban díjat a zenés színházi darabok terén nyújtott kimagasló munkájáért, és tagja a Drámaírók Jonathan Larson Közösségének.

Cindy Stuart (koreográfus) – A Profi Műkorcsolyázók Szövetsége négyszer jelölte már az Év koreográfusa díjra, 2014-ben Sonja Henie díjra jelölték; többször is dolgozott az olimpiai aranyérmes Robin Cousins-szal; összeállított koreográfiát az amerikai bajnok Gracie Goldnak, az amerikai bronzérmes Mirai Nagasunak, a világ- és olimpiai bajnok Xue Shen és Hongbo Zhao, illetve az olimpiai bajnok Jamie Salé és David Pelletier párosoknak. Számos Disney On Ice produkció koreográfusa, köztük a Jégvarázs előadásnak is.

Walt Spangler (látványtervező) – Tervezett már díszletet színházi, opera, tánc- és jég előadásokhoz is. Nevéhez fűződik a Desire Under The Elms Broadway változatának, A Christmas Story: The Musical utazó előadásának, Maury Yeston Tom Sawyer balettjének, Kenneth Lonergan Medieval Play, illetve a Tuck Everlasting The Musical ősbemutatójának és a White Snake közelgő pekingi premierjének látványvilága is.

Cynthia Nordstrom (jelmeztervező) – Több mint 15 táncműsorhoz tervezett jelmezeket a kaliforniai Downtown Disney-ben. Készített kosztümöket a Marvel Universe LIVE!-hoz, a Disney On Ice – A Fantázia Birodalmához és a Disney’s Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever! showjához.

Sam Doty (fénytervező) – Az ő nevéhez fűződik a Disney On Ice presents Frozen, a Disney Live! Mickey’s Music Festival, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum Bash℠ és a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Super Circus Heroes℠ is; 2006 óta segíti minden Feld Entertainment előadás létrejöttét. Hatalmas tapasztalata a fénytechnikát használó előadások terén, valamint felfogása a ritmus és a dallam kapcsán meghatározó szerepet játszik páratlan képességében, hogy a zenét és a mozgást átültesse a fények világába.

Az előadásokra a gyerekjegy egységesen 4.900 forintba, az ifjúsági jegy pedig 5.900 forintba kerül.
Limitált számban közvetlenül a jég mellé szóló VIP csomagok is vásárolhatók.

Megosztás:
További hírek

2020. július. 28. kedd, 20:55

2020. július. 24. péntek, 11:51

2020. július. 20. hétfő, 11:45

2020. július. 18. szombat, 12:37

2020. július. 16. csütörtök, 10:14

2020. július. 10. péntek, 12:29

2020. július. 09. csütörtök, 19:30

2020. július. 06. hétfő, 11:01

2020. július. 06. hétfő, 09:30

2020. július. 02. csütörtök, 12:05

Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM