2020. augusztus. 13. csütörtök, Ipoly napja van.
A(z) Mi a véjeményed a Tokio Hotel-ről???:D téma hozzászólásai
Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

Mi a véjeményed a Tokio Hotel-ről???:D Szerkesztés

Indította: , 2006. november. 04. szombat, 08:48

TH 4ever!!!
Rosie
2007. november. 30. péntek, 18:29
Isten áldjon copy paste!!!
Na léptem filót fordítani. Ti meg úgy verjétek ki egymás fogát, h ne legyen vér, mert egyenesen rémálom kihozni a padlószőnyegből. Majd max. visszanézek kirabolni az áldozatot.
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 22:56
meg rólad is.
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 22:54
nem. arról, hogy még mindig ugyan azt gondolom Rosie-ról, mint 8 hozászólással lejebb.
meg reagálok arra amit ír.
JasonVoorhees
2007. november. 29. csütörtök, 22:42
Tulajdonképpen 8 hozzászólás alatt most arról beszéltetek,hogy igazad van,neked is igazad van és nem haragszom rád én se terád,vagy mi?
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 22:00
humorérzékem van, az ironiát is felismerem. megsértődni sem szokásom. tudom, hogy nagyjából mit gondol rólam ádi, azt is miért.
a sok smileyt én sem szeretem.
fényezni nem fényezek senkit, csak szerintem nem lett "tökösebb" az az írásom sem, mint az előtte lévők. mindig ilyen stílusban írok, sőt még a véleményem sem nagyon változik dolgokról, kivéve ha valaki ésszerű érvvel tudja bizónyítani az ellenkezőjét. bizonyos személyek nem tudnak meggyőzően érvelni, sőt legtöbbször érvelni sem szoktak, csak próbálnak meggyőzni róla, hogy de.
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 21:40
Ja, és egy picit több humor sosem árt. Tudom, én is néha kocka vagyok (blame it on the harm of school-argh) de elég irónikus itt a banda. És attól, h nincs kipakolászva a sok kis emoticon (vki egyenesen keresztes háborút indított ellenük) még poénból is íródhatott az a hsz, amin az azt olvasó vérig sértődik. (és itt bizony sok-sok-sok-sokmindenkire célzok)
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 21:28
Na, azért néha fennállt a bolond vs. hógólyó esete.

De hidd el, tisztában vagyok mit miért hogyan. Csak vhogy olyan felütése lett a dolognak. Talán a kontextus v nemtom. De intenzíven arra nevelnek, h olvassak a sorok között, így nem okoz gondot a dolog.
De tény, h bazi sokmindent félre lehet érteni 1 nyomi gép mögött ülve, ezért is szeressem az élőszót, bár fórumtali mint fehér nyuszi a ködben, így aztán marad az arctalanság. Pedig néha nagyon ingerenciám van áttolni 3Dbe a webkettőt. Csak sajna biztos van 1 része a helyi vagányoknak, akiket vmi jelentéktelen, személyével kapcsolatos, dolog visszatartana. Amit sosem értettem. Dehát én csak ilyen vagyok, h akit így megkedvelek, arra az életben se fogok fintorogni, mégha neki vannak a legelálóbb fülei a világon.

Szóval összezavartalak. Ne fényezd már a majmot! Még a végén elbízom magam, és azt hiszem, Göndör Szaloncukor nyomdokaiba léphetek.
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 21:12
Hát, most összezavartál, ezzel a hozzászólással, de szerintem eddig is így írtam/"viselkedtem".
A barátot én a barát értelmében használtam, nem mint pár. csak hogy ne érts félre.
ádival kapcsoltban pedig, van valami alapja. számomra nem szimpatikus a hozzáállása bizonyos dolgokhoz, sokszor belemagyaráz olyat aminek semmi köze az adott témához, eddig talán egyszer volt, hogy egyet értettem vele, de úgy gondolom ezzel semmi baj. vele ellentétben nálam ez nem abban nyílvánul meg, hogy a másikat ostobának nézem/tartom.
és én tényleg csak azért írtam, mert ugyan az jutott eszembe, mint Sharpnak.
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 20:13
Osztom, szorzom, végeredmény: kvittek vagyunk. (bár a mindkét oldalról érzékelhető súrlódások miatt valszeg mégis volt vmi alapja annak, amit neki írtam) Azért a szólás-mondásokból még kellene művelődni odaát.(nincs nálam olyan kategória, h TH - gyűjtőfogalmakkal és egyedekkel foglalkozom) Ja, és kb. a webkettes haver státusz illik Ádira, jó? Baráton én 3Ds, szívleláncolós élőlényt értek, abból meg már van egy csúcsszuper, csak-az-enyém példány. Na, de né' már, h tán értelmesen is lehet veled beszélni, ha kicsit tökösebben odateszed magad. 8o Tán így nekem se lesz kedvem 2 másik topicot offolni miattad, hanem elintézhetjük "hazai havon" is. ;P
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 19:51
kimaradt egy "is".
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 19:51
kimaradt egy "is".
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 19:49
Rosie, direkt nem az aorba írom, nem szeretném elcsúfítani az offolással.
csak jelezném, értékelem, hogy a tokio hotel szintjére verekedtem fel magam nálad és a barátodnál (megjegyzem, a nevét nem is én hoztam fel, nem is tudtam mire vélni, hogy miattam csuklik)! jóérzéssel tölt el, hogy én is ellenségeddé váltam, még a casablanca idézetedet értékelem.
ádira nem reagálnék, őt sajnos nem tudom komolyan venni.
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 01:44
Ott a pont!
bloghthor
2007. november. 29. csütörtök, 01:33
Most még nincs véleményem, mert nem tudom, hogy az "azért sem hallgatom a mai zenéket érzésen" biztosan felül tudok-e emelkedni.
Majd pár évtized múlva megválaszolom...
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 01:23
Már azt hittem, alszanak a mazsolák. De nem. Tán sikerül ébren tartanod.
ratmyo
2007. november. 29. csütörtök, 00:50
nem kifejezetten a te írásaid érdekelnek, csak olvasgatom a topikokat, válogatás nélkül és szemet szúrt az egyik hozzászólásod, amiben rólam beszéltél.

amúgy ez a: "egy-egy húzósabb ZH után idejönni és lesni, mint akadtok rá a kivetett horogra"
az egyik legszarabb védekező duma. ez nagyjából egyszinten van, az önjelölt "művészek" "csinálj jobbat utánna alkoss negatív véleményt" badarságaikkal.
Rosie
2007. november. 29. csütörtök, 00:03
Ó, ha tudnád, micsoda felfrissülés egy-egy húzósabb ZH után idejönni és lesni, mint akadtok rá a kivetett horogra. Visszaadjátok az életkedvemet, komolyan. Köszönöm! És ha esetleg szeretnéd, gyártok egy CDt a beköpéseimből, amit utazás közben (vagy ha elfog a bú) hallgathatsz. Ha ennyire érdekel, hova mit írogatok.
ratmyo
2007. november. 28. szerda, 23:45
te velem nevetsz, én rajtad..
Rosie
2007. november. 28. szerda, 20:44
Úgy örülök, hogy örömet okoztam! Nevetni jó dolog. Én is szeretek! Feszesíti az arcbőrt és égeti a kalóriát. És hogy már együtt is tudunk nevetni.... I think this is the beginning of a beautiful friendship!
ratmyo
2007. november. 28. szerda, 20:11
Rosie, rajtad mostmár csak nevetni tudok. (bekukkantottam az aor topikba - pedig nem is szeretem )
Rosie
2007. november. 28. szerda, 20:08
Ilyen kérdésekre mit vársz?
Sharp
2007. november. 28. szerda, 19:07
Hát kb pont ilyen válaszokra számítottam. De hát nekem végül is tökmindegy, további jó harcot az ellenségekkel... DD
Rosie
2007. november. 28. szerda, 18:51
Sharp + ratymo: ti szabadidőtökben bogarat boncoltok közösen? Vagy tán dobókockával döntöttétek el, hogy ki melyik mondatomba fog belekötni?

Egyébként pedig, csak a TI kedvetekért nem fogok válaszolni a kérdésre, mert csak hasonló véleménnyel tudnék szolgálni, mint Jason, dehát idegbajt kaptok attól, ha vki 1 nap kétszer ugyanazt mondja el vmiről. A téboly elősegítése pedig távol álljon tőlem. Ha már ilyen szépen sikerült leszokni a káromkodós fórum-beköszönésről.
JasonVoorhees
2007. november. 28. szerda, 17:10
hogyne lenne-de én ezt el is hiszem.
Viszont az általános divatbandák rajongói a sajátjaikat többre tartják minden másiknál
Sharp
2007. november. 28. szerda, 16:38
Hát nem tudom, de hogy ha engem nem érdekel egy banda, akkor bele sem olvasok a róla szóló topicba(ez most itt a kivételt erősítő szabály, mert nálam a nem érdekel=nem foglalkozom vele. Ellenben csomó ember azt tartja menőnek, hogy csordába tömörülve(mint a birkák) szidják az éppen divatos "sztárbandát", mert ezáltal próbálják elhitetni magukkal, hogy "igen, mi nem vagyunk ilyen tudatlan, műveletlen divatmajmok..." Pedig a többség sokkal közelebb van hozzá, mint gondolná, lévén a divatbandák fikázása is divat, csak ez még rosszabb egy fokkal...

Mellesleg szerintetek a Ti kedvenceitekbe nem lehetne belekötni? Szerintetek azoknál nincsen magasabb szint?
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 80 db. listázva 1-25   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérem jelentkezzen be!
Évfordulók

Pete York (1942)

Sheila Ann Armstrong (1942)

Kathleen Battle (1948)

Cliff Fish (1949)

Dan Fogelberg (1951)

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM