2020. július. 14. kedd, Stella, Örs napja van.
A(z) John Lennon gyilkosa kiszabadul? téma hozzászólásai
Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

John Lennon gyilkosa kiszabadul? Szerkesztés

Indította: , 2000. szeptember. 07. csütörtök, 00:00

Mark Chapman, John Lennon gyilkosa lehet, hogy már szabadlábon ünnepelheti a Karácsonyt. Chapman, aki 1980. december 8-án lőtte le Lennont manhattani háza előtt, jelenleg bizakodik, hogy szabadlábra helyezik. Annál is inkább, mivel időközben áttért a kereszténységre, és a börtönhatóságok is mintafogolynak tartják.
<table width="100%" bgcolor="#c5c5c5"><tbody><tr><td id="ext-gen331" width="100%" align="center">----------oldaltörés----------</td></tr></tbody></table>

Lennon gyilkosa a jelek szerint valóban jó útra tért: a börtön tévéadóján prédikációkat tart rabtársainak, és feleségével kiadóvállalatot alapított, hogy Amerika-szerte evangéliumi részleteket nyomtassanak és terjesszenek. Chapman azzal érvel, hogy miután „újjászületett”, többé már nem veszélyezteti a társadalmat, és méltányos lenne egy második esélyt adni neki. Kifejezte megbánását a gyilkosságot illetőleg, mondván: <i>„Abban az időben ez az ártatlanság végét jelentette. Sajnálom, hogy én voltam az, aki ezt bevégezte.”</i>

Az elítélt gyilkos szabadon bocsátási kérelmét Lennon özvegye, Yoko Ono hevesen ellenzi. Ono aggódik két fiának, Juliannak és Seannak biztonságáért, ha netán a hatóságok úgy döntenek, kiengednék Chapmant. <i>„A magam biztonságáért is aggódom”</i> – mondta Ono – <i>„és sok más barátomért, akik szintén a reflektorfényben élnek.”</i>
Sharp
2007. március. 31. szombat, 19:56
A legtöbben hülyeségnek tartják... Én azért nem mondanám azt, hogy nincs alapja a feltételezésnek, akár igaz, akár nem... Lennont ugyanis már a hetvenes évek elejétől komolyan figyelte a CIA, mivel igen nagy befolyással bírt az emberekre a hírneve által, és ez biztosan sok mindenkinek nem tetszett... Aztán, hogy mi az igazság, ki tudja.
Quantumleap
2007. március. 31. szombat, 17:40
Ahhoz a felvetéshez mit szóltok, hogy Chapmant valójában a CIA bérelte fel/programozta be?
doubt
2007. március. 29. csütörtök, 19:55
Mark Chapman:
"Egy nagy senkinek érezte magát, nem voltak barátai, nem volt barátnője, és ki akart törni az ismeretlenség homályából.
Közölte, John Lennon még nála nagyobb nulla volt. Úgy gondolta hát, ha egy ilyen ember felérhet a csúcsra, ő is híressé válhat, ezt pedig úgy érheti el, ha megöli Lennont. Chapman tudja, hogy gyűlölik, de nem különösebben zavarja, hiszen mint mondta, a világ hálás lehet, hogy megszabadította egy ilyen nagy senkitől. Azt is elárulta a gyilkos, hogy eredetileg nem Lennon volt a célpont. Egy magához hasonló nullát akart megölni, de - mint hozzátette - nem tehet róla, hogy Lennon volt a legnagyobb közülük.
Yankee
2007. január. 31. szerda, 21:16
Meg biza' !
Danny
2007. január. 31. szerda, 12:09
Na akkor ezt is "megbeszétük".
Yankee
2007. január. 30. kedd, 09:27
Õ is csak ugyanolyan gyilkos, mint bárki más, attól függetlenül, hogy kit ölt meg. Ugyanazok a törvények vonatkoznak rá. Már két éve harsogják, hogy kijön.
Ha egy békebeli háromgyermekes családanyát ölt volna meg, akkor is ez lenne az eljárás, és akkor is legalább ennyien fel lennének háborodva azon, hogy kijön, hisz a háziasszonyt is rengetegen szerették, satöbbi.
Semmi különös doogot nem tett azzal, hogy pont Lennont ölte meg, ezért engem tulajdonképpen hidegen is hagy a dolog, "Gyüjjön ki, oszt jóvan".
aqsw55
2007. január. 28. vasárnap, 09:11
Ha kiengedik Mark David Chapman-t akkor sztem a Lenonpártiak az első lehetséges helyen megölik.
maszika
2005. február. 17. csütörtök, 12:36
kjetill: igazad van. azért ölte meg mert híres akart lenni hát bejött. aztán még több embert is meg akart ölni, de peche volt, mert lecsukták.és soha többet nem fogják kiengedni.
Kristóf
2004. február. 19. csütörtök, 19:34
Lennon abba halt meg, amiért kűzdött! Ahogy ő mondaná: Come together!
Kjetill
2004. január. 25. vasárnap, 21:18
Tök mindegy, az az ember megörült! És, ha kikerül, az első Lennon párti kinyírja! Csak azért ölte meg Lennon-t, mert imádta és bele akart kerülni az életrajzába! Hát sikerült! De okos volt! Kora este Lennon stúdióba indult és a háza elött várta Õt ez a Mark David Chapman! Lefótóztata magát vele, kapott aláírást is! Lennon 11 felé ment haza, Chapman még mindig ott volt és lelőtte! Irónikus, hogy az utsó autogrammját a gyilkosának adta!
Endre
2004. január. 25. vasárnap, 21:02
Az elmúlt hónapokban ismét felvetődött a gondolata, hogy kiengedik a gyilkost. Végül kiengedték???
rossz
2000. szeptember. 09. szombat, 00:00
Nem tudom miert van ugy oda Yoko Ondo,
amilyen keglit epittetett Lenon halala
utan maganak,a sracnak legalabb egy
harckocsira lenne szuksege ahhoz,hogy
kicsinalja a segget.
Bar,lehet hogy ossze predikalja az arat!
Letezhet bunbanat,de jobb lenne Yokonak
ha bant marad!
Kopasz
2000. szeptember. 07. csütörtök, 00:00
Mi van;Ha valaki szentfazek lesz mar minden megvan bocsajtva;Egy legendat olt meg.Egy olyan embert aki a legznek sem artott.Dogoljon meg a sitten
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 13 db. listázva 1-13   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Ha hozzá szeretne szólni a témához, kérem jelentkezzen be!
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM