2020. augusztus. 15. szombat, Mária napja van.

ZENEFORUM, 2001. február. 12. hétfő, 00:00, Topolino

Meglehetősen kevés ismerősöm van, akinek el kéne magyarázni, kit is rejt a Nan-D művésznév. Friss alkotását legalább akkora várakozás és lelkesedés övezte köreimben, amelyet csak egy Manchester-Juventus UEFA-döntő vagy a legutóbbi suzukai F1 futam válthat ki.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. február. 09. péntek, 00:00, Bódy Zoltán

A hazai lantmuzsika legelszántabb zászlóvivője szokásához híven a barokk zene világában indult kalandos körútra. Legfrissebb albumán örökzöld barokk slágerek és unikum számba menő muzikális tételek egyaránt helyet kaptak – néhol az eredeti formában, néhol saját szája íze szerint, szabadabban értelmezve.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. február. 08. csütörtök, 00:00, smart

DJ Soneec neve ismerősen csenghet a hazai klubok aktív látogatói előtt, hiszen pályafutása eddigi 5 évében minden valamire való diszkóban és buliban feltett már. Az ifjú titán első mixlemeze tavaly év végén a Record Express gondozásában jelent meg.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. február. 08. csütörtök, 00:00, godzi

Amikor a ’80-as évek évek elején az addigi diszkóorientált zenei világgal tele lett a pop- és rockzenészek dohányzacskója, megindult a new wave mozgalom. Az addigi formai kereteket zeneileg és szövegileg is feszegető, néhol avantgarde, néhol kommersz muzsikák hazai terméséből hallhatunk 17 dalt az újrakiadott albumon.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 30. kedd, 00:00, godzi

A hajdani Mr. Big virtuóz fenegyereke az új évezredet azon melegében új albummal ünnepli. Az Alligator Farm Gilbert negyedik szólóalbuma az elmúlt négy év alatt, és a sztahanovista gitáros ezúttal sem okoz csalódást. Szemtelen punk-rock’n’roll virtuóz hangszeres tudással tuningolva.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 29. hétfő, 00:00, smart

Szentpéteri Csilla zongoraművésznő neve komolyzenei körökben már évek óta ismert. Kitűnő iskolák és professzorok fémjelzik pályafutását. Nemrég megjelent albuma mégis rendhagyó, stílusokat átívelő és összekötő vállalkozás.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 28. vasárnap, 00:00, smart

Az elmúlt hetek (sőt, hónapok) „legközönségbarátabb” hazai filmje kétség kívül Kabay Barna Meseautó című alkotása volt. A siker természetesen adott, hiszen egy mindenki által ismert és kedvelt mozit újra forgatni hálás feladat, pláne ha a szereplőgárda is a lehető legjobb formáját hozza. Persze ugyanez mondható el a zenei anyagról is.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 28. vasárnap, 00:00, Vaktor

Amit ezen a kilenc számon keresztül ez az öt ember művel, az abszolút kimeríti a brutalitás szó összes lehetséges értelmezését. Nem sokáig kell ahhoz hallgatni, hogy rájöjjünk, a kanadai death metal mesterek alapból üldözik még a legkisebb, ártalmatlan dallamokat is. Mike DiSalvo (egyébként óriási) hangját hallgatva már megrémül az ember egy esetleges találkozástól, hát még a fotóját látva.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 23. kedd, 00:00, Topolino

A techno-fanatikus thai szexbomba, a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő DJ-csaj, Gayle San a múlt év kezdete környékén ismét egy kiváló mix-CD-vel lepte meg rajongóit. Most, ha kis késéssel is, de ezt a lemezt vettük górcső alá.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 22. hétfő, 00:00, smart

A Djabe zenekar a magyar zenei élet egyik üdítő színfoltja. Persze nemcsak a zene magas színvonala és tökéletes minősége (a zenekar saját, korszerű stúdiójában készíti albumait) jellemzi az együttest, hanem a koncertek látványa és technikai kivitele is egyedülálló hazánkban.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 991-1000   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

Don Rich (1941)

Jimmy Webb (1946)

Gerald Velez (1947)

Szűcs Judith (1953)

Big Bill Broonzy (1958)

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM