2019. augusztus. 17. szombat, Jácint napja van.

ZENEFORUM, 2001. január. 17. szerda, 00:00, Talabér Feri

Hogy mi az a hip-hop? Egész biztos, hogy mindenki kapásból rávágja a maga kis definícióját, ám a legvelősebb összegzést a Creators-tól kaphatjuk meg. Ennél hitelesebben senki nem adhatná elő az igazi New York-i hangzást, így aztán szinte hihetetlen, hogy az alkotók, Simon és Julien mindketten angolok.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 15. hétfő, 00:00, Topolino

Csak egy CD-t kell a lejátszónkba helyezni és máris Európa egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén, az amszterdami Supperclubban érezhetjük magunkat...
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 13. szombat, 00:00, smart

Steve Hackett pályáját a ’70-es évek elején a klasszikus felállású, akkor még Peter Gabriellel dolgozó Genesis tagjaként kezdte. Azonban mindig is próbálta zenéjében a klasszikus gitár adta lehetőségeket kiaknázni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tavaly megjelent Sketches Of Satie című album a sorban már negyedik klasszikus gitár ihlette nagylemeze.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 13. szombat, 00:00, Vaktor

Jó ilyet hallgatni. Fülbemászó dallamok, eltalált refrének, ritkán hallható értelmes szövegek, mindez jól összerakott nótákban. Erre pedig még rájön az igényes tálalás: színes borító, szövegkönyv, multimédia melléklet, na és persze a kiváló hangzás.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 11. csütörtök, 00:00, Topolino

Ez a furcsa nevű művészpáros bizonyára nem ismeretlen azoknak, akik augusztus 7-én, a Diákszigeten a Pall Mall sátor közelében tartózkodtak. Igaz ugyan, hogy fellépésük nem teljesen a várakozásainkhoz (és a Low Life című albumhoz) volt hangolva, de annyi baj legyen.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 11. csütörtök, 00:00, ZENEFORUM

Az amerikai gangsta rap legendás alakja, az örök lázadó, szentségtörő, feketesoviniszta botrányhős ezúttal úgy gondolta, eljött az idő, hogy munkásságának legemlékezetesebb megmozdulásaiból egybegyűjtsön egy csokorra valót. A múlt: tizennégy év, hét rap album, egy rap-metal project. A jelen: tizenhét nóta és hetvennégy perc echte gangsta muzsika.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 10. szerda, 00:00, smart

Azért jó tudni, hogy a Chain Reaction bugyraiban fortyog még a techno. Hallucinator. Nem térünk ki a névre. A cím mit is jelenthet? Nézzük csak meg a szótárban! Szárazfölddel körülvett. Hmmm.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 09. kedd, 00:00, Topolino

Terry Lee Brown Junior? Hogy ki is ő? Rookie klubarcokban joggal merülhet fel ez a kérdés, hiszen Norman Feller eddigi munkássága és a róla szóló hírek csak az igazán komoly house-hívőkhöz jutott el. Pedig a német illetőségű producer/DJ/zeneszerző már több, mint tíz éve jelenteti meg saját dolgait (igaz, néha változtatja neveit).
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 09. kedd, 00:00, godzi

Ténylegesen élményszámba megy a gombamód szaporodó, és zömmel általános iskolás énekórákat idéző önjelöltek dömpingjében olyan torokra találni, aki egyaránt otthonosan mozog mind az érzelmes lírák, mind az energikus vokálok, mind pedig a nagyívű, dívás témák között. A debütáló album a populáris soft rock jegyében fogant, a garantált sikert magában hordozó tüci-tüci nélkül, változatos, kimunkált élőzene-centrikus hangszereléssel és ízléses vokálokkal.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 

ZENEFORUM, 2001. január. 08. hétfő, 00:00, smart

Úgy tűnik kezd szárba szökkenni a néhány évvel ezelőtt idehaza is elvetett elektronikus zenei mag. Szerencsére ma már nem csak Marcel, Yonderoi vagy az Anima képviseli színeinket az európai mezőnyben, hanem egyre több (és egyre jobb) fiatal próbálja tovább taposni a talán a világhírig vezető modern tánczenei ösvényt.
Kulcsszavak:  lemezajanlo 
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 1000 db. listázva 991-1000   |   következő oldal   |   utolsó oldal »
Évfordulók

A mai napon nincs megjelenítendő évforduló!

tovább »
Hírdetés
Lájkolj :)

Toplisták
© 2010. by NETFORUM